X

Honda’dan popüler modeline 100.000 TL zam

Bildiğiniz gibi Honda City ülkemize geleli çok uzun bir süre olmadı. B sınıfı sedan olan aracın ülkemizde satışa sunulduğu ilk fiyat daha dün gibi aklımızda. İlk olarak 219.000 TL gibi şimdiye nazaran oldukça makul bir fiyattan alıcı bulan Honda City şimdilerde bize o günleri mumla aratıyor. Zam ile ilk kez Ekim ayında tanışan otomobilin fiyatı o dönem 225.600 TL’ye yükselmişti. Ancak o günlerin daha iyi günlerimiz olduğunu maalesef ki tahmin edemedik.

Honda’dan popüler modeline 100.000 TL zam

Honda City Ekim ayında bir kez daha zamlandı. Otomobilin bu seferki fiyatı ise 236.900 TL oldu. Daha sonraki süreçte ise çip krizinin daha da derinleşmesi ve dolar kurunun resmen uçuşa geçmesi sıfır otomobil pazarını da hareketlendirdi.

Markaların zam yağmuru peşi sıra gelmeye devam ederken sadece birkaç güç içerisinde fahiş fiyat artışları ile karşı karşıya kaldık. Bunun son örneğini ise Honda ile yaşıyoruz.

Japonya merkezli otomotiv devi City olarak isimlendirdiği modeline öyle bir zam yaptı ki ağzınız açık kalacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post