X
    Categories: Pazarlama

Huawei kullanıcıları; işte Google uygulamalarına karşı alternatif uygulamalar!

Google’un çevrimiçi gizlilik ve kişisel verilerin güvenliği konusundaki endişeniz mi var? Ya da Huawei telefon ya da tablet kullanıcı olduğunuz için Google uygulamalarından faydalanamıyor musunuz?

Google Arama, Google Chrome, YouTube, Google Drive, Google Haritalar ve Google Fotoğraflar uygulamalarını cihazınıza yükleyemediğiniz için üzülmeyin.

Zira bu içeriğimizde Google alternatifi uygulamaları sizler için listeledik.

Google Arama Motoru

Google’ın internet arama motoru yerine kullanabileceğiniz alternatiflerden birisi olan DuckDuckGo, Google izleyicilerini engelliyor ve kullanıcılarının hareketlerini takip etmiyor.

Google Fotoğraflar

Google’ın cep telefonunuz ile çekmiş olduğunuz yüzlerce fotoğrafı muhafaza edebilmeniz için sunduğu çözüm uygulaması Google Fotoğraflar’ı hemen hemen hepimiz biliyoruz.

Piwigo, Google Fotoğraflar uygulamasının yerine kullanabileceğiniz uygulamalardan sadece birisi. Uygulama web üzerinde çalışan açık kaynak kodlu bir fotoğraf galerisi görevi görüyor.

Google Haritalar

OpenStreetMap (OSM) uyuglaması, Google’ın harita servisi yerine kullanabileceğiniz alternatif uygulamlardan sadece bir tanesi olduğunu söyleyelim.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post