X

Hyundai Bayon müjdesi! Bu fiyatlar kaçmaz!

Ülkemizin en çok talep gören modellerinden birisi olan Hyundai Bayon, şimdi avantajlı fiyat seçenekleri ile beraber tüketicilerin karşısına çıkıyor.

. Yerden yüksek yapısı sayesinde SUV modellerini de andıran Bayon, Türkiye yollarında sıkça rastladığımız bir otomobil haline geldi. Ancak öyle görünüyor ki Güney Kore merkezli otomotiv devi, Bayon’un satışlarını daha da arttırmak konusunda fazlasıyla kararlı.

Hyundai Bayon müjdesi! Bu fiyatlar kaçmaz!

Bunu kampanyalı fiyat listesinden anlamak mümkün. Şu bir gerçek ki ülkemizde artık ucuza sıfır otomobil kalmadı. Ancak yine de piyasa şartlarına göre uygun kalmayı başaran modeller var. İşte bu modellerden bir tanesi de Hyundai Bayon.

Baz donanım seviyesinde 472.000 TL’lik fiyat etiketine sahip olan araç, bu pakette 1.4 litrelik benzinli bir motoru kaputun altına gizliyor. 100 beygir güç üreten bu makineye manuel şanzımanın eşlik ettiğini de söylemeden geçmemiş olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post