X

Hyundai i10 bu sefer üzdü! Kaçırmayın dediğimizde almalıydınız

En küçük otomobil modellerinden birisi olan Hyundai i10, kullanıcı kitlesini memnun etmeyi başarabilen bir araç. Zaten Hyundai i10, beklentileri çok yükseltmemeniz gereken bir otomobil. Genel olarak hanımlar tarafından tercih edilen modelin şehir içi sürüşlerde rahat bir kullanım deneyimi sunuyor olması avantaj. Ayrıca İstanbul, İzmir ve Ankara gibi park alanlarının sınırlı olduğu şehirlerimizde de Hyundai i10 adeta bir kurtarıcı oluyor. Çünkü söz konusu aracı dar alanlara bile sığdırmanız mümkün.

Hyundai i10 bu sefer üzdü

Gelelim yavaş yavaş konumuza yani otomobilin güncel fiyatlarına. Başlığımızda da belirttiğimiz üzere Hyundai i10 fiyatlarıyla bu sefer sizleri biraz üzecek. Şubat 2023 fiyat listesi yayınlanan aracın en boş versiyonu için istenen bedel, 359.000 TL. Yeni yılın Ocak ayında ise bu bedel 335.000 TL idi. Yani arada 24.000 TL gibi hiç azımsanmayacak bir fiyat farkı var. Peki ama aracın baz donanım seviyesinde otomatik vites mevcut mu?

Bu sorunun cevabı ne yazık ki hayır. Hyundai i10 giriş paketinde 67 beygir güç üreten 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzımanla beraber geliyor. Modelin donanım tiplerinin ve fiyat listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte detaylar!

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel

Fiyatı: 359.000 TL

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post