X

Hyundai Tucson’u bir daha bu fiyata bulamazsınız!

C-Sınıfı SUV modeli olan Hyundai Tucson, sınıfında çok ciddi rakiplere sahip. Volkswagen Tiguan, Peugeot 3008 gibi modellerle sıkı bir rekabet içerisinde olan Tucson, yeni kasası ile adeta kapış kapış gidiyor.

Türkiye topraklarında sık sık rastladığımız aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesine baktığımızda neden tercih edildiğini daha net şekilde anlıyoruz.

Hyundai Tucson’u bir daha bu fiyata bulamazsınız!

Zira Tucson, sınıfındaki diğer rakiplerine oranla daha uygun fiyatlardan alıcı buluyor. Hem şık tasarım yapısı hem de premium hissettiren iç dizaynı ile tüketicileri kendisine çekmeyi başaran model, böylece rağbet görüyor.

Ancak Hyundai Tucson kampanyalı fiyat listesinden faydalanmak için çok fazla zamanınız olmadığını da belirtmek lazım. Sürekli artan fiyatlar karşısında elinizi çabuk tutmak vereceğiniz en mantıklı karar olacaktır.

Hyundai Tucson giriş seviyesinde 1.6 litrelik benzinli makineyle geliyor. Tam 180 beygirlik güç üreten bu canavar, tam otomatik şanzıman ile taçlandırılıyor. Comfort olarak geçen bu paketin fiyatı ise şu anda ülkemizde 870.000 TL. Diğer donanım seçenekleri ve fiyatlarını aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz fiyat listesinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post