X

Hyundai’den Temmuz sürprizi! Bu fiyata SUV yok!

Sıfır otomobil pazarında sürekli olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de elimizden geldiğince bu gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün üzerine konuşacağımız otomobil ise Hyundai Bayon.

Ülkemizde hayli sevilen ve ciddi bir piyasası oluşan modelin fiyatları şu günlerde kampanyada. Eğer siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız biraz hızlı davranmanız gerekiyor. Zira ülkemizdeki sıfır otomobil fiyatlarına pek de güven olmadığını söylersek herhalde yanlış söylemiş olmayız.

Hyundai Bayon fiyat listesi: Bu fiyatlar kaçmaz

Hyundai Bayon hafif yerden yüksek yapısıyla hem SUV tadı veren hem de hatchback araçları andıran bir otomobil. Bu esnek tasarım yapısı sayesinde bir hayli sevilen Bayon, şimdi avantajlı fiyat seçenekleri ile tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Bayon baz donanım seviyesinde 100 beygir güç üreten 1.4 litrelik benzinli motorla beraber geliyor. Manuel şanzımanın eşlik ettiği bu makine, diğer donanım paketlerinde de kullanılıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post