X
    Categories: Pazarlama

İcat edenlerin bile kullanmadığı birbirinden ilginç 7 teknolojik ürün

İlginizi çekebilecek, arkadaş ortamında dikkat çekecek biribirinden değişik 7 teknolojik ürünü listeliyoruz.

Bunlar da gerçek mi diyebilebileceğiniz teknolojik ürünleri sizin için listeliyoruz. Tasarımı ve işlevsellikleri dikkat çeken teknolojik ürünler listemizin ilk sırasında “Akıllı kağıt uçak” bulunuyor.

Akıllı telefonunuz ile kontrol edebileceğiniz kağıt uçağın ön kısmında alıcılar bulunurken arka kısmında ise çift pervane bulunuyor.

Fiyat: 583 Türk Lirası + Vergi + Kargo

İkinci sırada daha çok çocukların dikkatini çekebilecek bir ürün bulunuyor: “Işıklı karalama yastığı”.

Sahip olduğu minik feneri ile yastık üzerinde karalamalarınızı yansıttığınız ve gece ortamında oldukça havalı gözükecek bu ürün yıkanabilir yapıda.

Fiyat: 183 TL + Vergi + Kargo

Akıllı Stres Topu

İş veya eğitim hayatında yaşanılan stresli anları geride bırakmak için stres topu meditasyonu yapabilirsiniz. Ancak bu ürün yaratıcı bir girişimcilik örneği. Sahip olduğu sensörler vasıtasıyla meditasyonel uygulamalarda kullanılabilen bu ürün, oyunlara da entegre edildi. Flappy Bird benzeri oyunlarda karakterlerin zıplama seviyelerini kontrol edebildiğiniz uygulama rahatlamanıza yardımcı olabilir.

Fiyat: 416 TL + Vergi + Kargo

Gündelik kullanıma pek uygun olduğu söylenemeyecek bir ürün ise “Muz Telefon”.

Bluetooth bağlantısı ile telefonunuza bağladığınız muz ahize, sizlere 20 saatlik konuşma ömrü tanıyor. Micro USB’den şarj edebildiğiniz ürünün bekleme süresi ise 70 saati bulabiliyor.

Fiyat: 333 TL + Vergi + Kargo

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post