X

İndirime giren Oppo modelleri

Türk Lirasının değer kaybı ile beraber teknolojik ürünlerin fiyatları da hayli zamlandı. Özellikle de akıllı telefon fiyatlarının hayli arttığına şahit olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

Ancak yine de piyasa şartlarında zaman zaman güzel indirim fırsatları karşımıza çıkabiliyor. Bugün Oppo markasının piyasaya sürdüğü telefonlar için yapılan özel indirimleri mercek altına alıyor olacağız. Listemizde orta sınıftan üst segmente pek çok cebe hitap eden telefon bulabileceksiniz. Öyleyse çok zaman kaybetmeden başlayalım.

İndirime giren Oppo modelleri

Oppo akıllı telefon pazarında son dönemlerin yükselen yıldızı. Gerek orta segmentte gerekse tepe sınıfta ürettiği telefonlar sayesinde adından sıkça söz ettiren Çin merkezli şirket, ülkemizde de hayli tercih ediliyor. Ayrıca markanın ülkemizde telefon üretmeye yönelik yapmış olduğu yatırımlar da dikkat çeken bir başka husus. Peki ama şu anda Oppo’nun hani modellerinde indirimler var? İşte sizler için bu sorunun yanıtını vermeye çalışacağız.

Ülkemizde ucuza telefon almak zorlaşsa da zaman zaman iyi fırsatlar ortaya çıkıyor. Eğer siz de telefonumu değiştirmenin zamanı geldi diyenlerdenseniz şu anda en doğru yerdesiniz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri indirime giren Oppo akıllı telefon modelleri ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post