X

İnsanlar Arabalarını Togg İçin Satışa Çıkarmaya Başladı

Dün yapılan tanıtım etkinliği ile birlikte ilk Togg C-SUV üretim bandından indi. ‘Akıllı cihaz’ olarak tanımlanan bu otomobil, pek çok vatandaşımızın da hayallerini süslüyor. Bu durum, ikinci el alım satım sitelerinde de yer alıyor. 

Bu ilanlara baktığımızda ise insanların Togg’un olası fiyatı konusunda beklentilerini görebilmek mümkün oluyor. Türkiye’nin kendi otomobilini geliştirme yolculuğunun son kilometre taşı olan Togg için verilen ilanların fiyatları, pek birbirine yakın değil. 

Piyasaya çıkmamış Togg için araçlar şimdiden satışta

Togg’un ön siparişleri 2023 yılının Şubat ayında başlayacak. Öncesinde aracın fiyatı ile ilgili çeşitli iddialar ve açıklamalar olsa da, tam fiyatı şu an için kestirebilmek oldukça zor. Yine de insanlar araçlarını şimdiden Togg için satışa koymuş durumda. 

Üstelik Togg ilanları yalnızca araçlarla sınırlı da değil. Bir de Togg ile takaslık arazi ilanı gözlere çarpıyor. Aracın başarısına göre ileride bu türden ilanların sayısı da gittikçe artacaktır. “Türkiye’nin otomobili” olarak tanımlanan Togg’un şimdiden ilgi görmeye başladığını söylemek zor değil. 

İlanların bazıları, mevcut araç satıldıktan sonra üstü tamamlanarak bir Togg almayı mümkün kılabilecek seviyede olsa da, bazı ilanların sahiplerinin oldukça umutlu olduğunu söyleyebiliriz. Zira daha önce aracın fiyatının 900 bin liranın altında olacağı açıklanmış olsa da, farklı güç ünitelerine göre farklı fiyatlar görmemiz de mümkün. 

Togg hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Mevcut aracınızı (varsa) Togg almak için satmayı düşünür müydünüz?

Kaynak: Webtekno

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post