X
    Categories: Sosyal Medya

Instagram müthiş bir özelliği daha kullanıma sundu

İnstagram’ın en çok sevilen Reel videoları son dönemde oldukça popüler. Özellikle markaların ve içerik üreticilerin, daha geniş kitlelere ulaşmak için kullandığı bu Reel videolar çok seviliyor ve kullanılıyor. Çeşitli müziklerle eğlenceli hale getirilen videolar artık daha eğlenceli olacak. İnstagram Reel videolar için kullanıcılara yeni özellikler sunacak. Eklenecek yeni güncelleme ile daha renkli Reel videoları izleyeceğimi kesin. Detaylara bakacak olursak;

Instagram müthiş bir özelliği daha kullanıma sundu

Bu yeni özelliklerin adı: SuperBeat, Dynamic Lyrics ve 3D Lyrics. Bu yeni efektler, yaratıcıların Reel videoları üzerinde müzik ve AR efektlerini birleştirmenin kolay yollarını sağlayacak.

Superbeat, kullanıcının seçtiği şarkıya göre bir kişinin Reel videolarına otomatik olarak çekici görsel düzenlemeler uygulayan yeni bir müzik ritmi efektidir.

Dinamik ve 3D Şarkı Sözleri, kullanıcının müziği icra edebilmesi için Reel videolarına şarkı sözlerini uygulayan iki yeni şarkı sözü efektidir.

Peki bu yeni özellikler nasıl kullanılır?

Reel Kamerasını Açın

Efekt galerisini açın

Güçlendirilmiş Superbeat ve Dinamik Şarkı Sözleri efektini görmelisiniz (uygulama bir seferde yalnızca 2 efekti artırabilir, bu nedenle ikinci haftada Instagram Dinamik yerine 3D Şarkı Sözlerini artıracaktır).

Superbeat/Dynamic Lyrics/3D Lyrics efektini seçin

Bir şarkı seçmek için müzik seçiciyi kullanın

Ardından kaydetmeye başlayın

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post