X

iOS 16.2 söylentileri şimdiden başladı

Apple, duyumcuların en çok sevdiği şirketlerin başında geliyor. Diğer markalara nazaran bu markaya ilişkin duyumların daha popüler olduğunu ve daha çok kişi tarafından takip edildiğini gayet iyi bilen duyumcular, bu yüzden Apple’a ilişkin bilgilere herkesten önce sahip olup onları paylaşabilmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Zaten henüz birkaç gün önce tanıtılan iOS 16.1 sürümünün daha dumanı tüterken, şimdiden iOS 16.2 hakkında söylentilerin çıkmasının başka bir nedeni olabilir mi?

Gelen son duyumlara göre Apple, bu yıl bitmeden yeni işletim sistemi sürümünü bir kez daha güncellemek niyetinde. iOS 16.2 olarak isimlendirilmesi beklenen bu güncelleme kapsamında iPhone’lara pek çok yeni özellik getirmeyi planlayan Amerikalı teknoloji devinin bu kapsamda üzerinde çalıştığı özelliklerden bazıları belli olmaya başladı.

iOS 16.2 söylentileri şimdiden başladı

Buna göre iOS 16.2 dosya ve içerik paylaşımının ön plana çıkarıldığı bir sürüm olacak. Biraz daha detaya inecek olursak, şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı SharePlay ve Freeform gibi uygulamaların iOS 16.2 ile hayat bulacağı konuşuluyor. Bu uygulamalar hakkında herhangi bir fikri olmayan okurlarımız için kısa bir tanımlama yapacak olursak, SharePlay isminden de anlaşılacağı üzere iPhone kullanıcılarının birbirleriyle oyun oynamalarına imkan tanıyan bir uygulama iken Freeform’da ise bu defa dokümanların, yazıların ve alınan notların paylaşılması amaçlanıyor.

Tabi yeni sürümler birlikte gelecek özellikler bunlarla sınırlı değil ancak önümüzde daha epey bir sürenin olduğu düşünüldüğünde, zaman içerisinde yeni özelliklerin daha da netleşeceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post