X

iOS 16 için beklenen güncelleme geldi: Karşınızda iOS 16.2

Apple güncelleme konusunda istikrarını korumaya devam ediyor. Zaten Amerikalı teknoloji devini rakiplerinin önüne geçiren en önemli özelliği de kullanıcılarını güncelleme konusunda yalnız bırakmıyor olması.

Henüz Eylül ayında kullanıma sunulan iOS 16 işletim sistemi, aradan geçen 3 ay içerisinde 2 büyük güncelleme aldı. iOS 16.1 sürümünden sonra bugün itibariyle iOS 16.2 sürümüne de kavuşan iPhone kullanıcıları bu durumdan gayet memnun olurlarken, akıllarda ise yeni sürümle birlikte hangi özellikler geldi sorusu oluşmaya başladı.

Gerek Apple tarafından yapılan açıklamalara gerekse de ilk kullanım testlerine göz attığımız zaman, iOS 16.2’nin birçok yeni özelliğe sahip olduğunu görüyoruz. Bu özellikler arasında ilk sırada Freeform uygulaması yer alıyor.

iOS 16 için beklenen güncelleme geldi: Karşınızda iOS 16.2

Bundan sonra iPhone kullanıcıları, Freeform uygulaması aracılığıyla ürettikleri karalama kağıtlarını arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. Bu uygulamayı tam olarak bir karalama defteri olarak düşünebilirsiniz. Kullanıcılar bu defteri ister bir şeyler karalamak ister not almak isterlerse de ileri düzeyde çizimler yapabilmek için kullanabilecekler.

Öte yandan yeni sürümle birlikte gelen bir diğer önemli özellik ise Apple Music’e eklenen karaoke özelliği. Artık iPhone kullanıcıları milyonlarca şarkı içerisinden istedikleri bir müziği seçerek onunla karaoke keyfini yaşayabilecekler.

Son olarak, yeni sürümün sadece yeni özellikler getirmediğini, cihazlarda bulunan hataların tamamına yakınına çözümler sunduğunu ve başta trafik kazası algılama özelliği olmak üzere birçok özelliğin de yine bu sürümle birlikte geliştirildiğini hatırlatalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post