X

iPhone 11 Pro Max ile ilgili bilinen her şey!

Geçtiğimiz günlerde ABD’li teknoloji devi Apple’ın, etkinlik davetiyelerini medyaya dağıtmasıylaiPhone 11serisinin tanıtılacağının resmiyet kazandığını ve yeni iPhone modellerinin isimleri;iPhone 11,iPhone 11 ProveiPhone 11 Pro Maxolacağını bildirmiştik.

Kaliforniya’daki Steve Jobs Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan etkinlik,10 Eylül 2019tarihindeülkemiz saati ile 20.00’dabaşlamış olacağını tekrar hatırlatalım.

Lafı fazla uzatmadan iPhone 11 Pro Max hakkında ortaya çıkan bilgilerden bahsedelim.

iPhone 11 Pro Max modeli beklenildiği gibi kare kamera kurulumu ile kullanıcılarını karşılayacak.

Diğer modellerde olduğu gibi A13 yonga ve 12 MP ön kameraya sahip olacak.

Cihazın arkasında üç adet kamera lensi bulunacak. Bu kameraların 12MP telefoto lens12MP geniş açı lens ve Sony tarafından üretilen 12MP süper geniş açılı lens olması bekleniyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi iPhone 11 serisine ait tüm modeller beklenildiği gibi 5G‘yi destekleyecek. Fakat 5G desteği iPhone’a 2020 yılında gelecek.

Şöyle düşünün ki; beğendiğiniz bir filmi saniyeler içerisinde indirebileceğiniz bir hıza ulaşacaksınız. Tabi ülkemizde henüz 5G teknolojisi kullanılmıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post