X

iPhone 13 almayı düşünenlere kötü haber! Bu kadarını kimse tahmin edemezdi!

Söz konusu Apple olduğunda fiyatların ne denli yüksek olduğunu az çok biliyoruz. Fakat bu durum satışları pek de etkilemiyor gibi görünüyor. Hali hazırda iPhone 13 için 28 bin TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. iPhone 14 almak istediğinizde ise 31 bin TL’yi gözden çıkarmanız lazım.

Bu fiyatlara bakınca içinizden bu kadar parayı telefon için kim verir diye düşünebilirsiniz. Nitekim bu hayli yaygın bir görüş. Lakin bir de madalyonun diğer yüzü var. Hali hazırda iPhone 13 almak istediğinizde ciddi anlamda stok bulmakta zorlanabilirsiniz.

iPhone 13 almayı düşünenlere kötü haber! Bu kadarını kimse tahmin edemezdi!

Hali hazırda bazı teknoloji mağazaları iPhone 13 fiyatında az da olsa indirime gitmiş durumdalar. Nitekim bu düşük tutarlı indirim bile stokların hızlı şekilde tükenmesine neden oldu. Şu anda iPhone 13 almak için herhangi bir teknoloji mağazasının yolunu tuttuğunuzda muhtemelen stok bulamayacaksınız. Zira pek çok teknoloji mağazasının e-ticaret kanalında da stok mevcut değil.

Dürüst olmak gerekirse bu garip bir durum. Asgari ücretin 5.500 TL olduğu bir ülkede, üstelik halkın büyük bir çoğunluğu asgari ücret iler çalışırken, iPhone 13 stoklarının tükenmesi, iPhone 14’te ise sınırlı sayıda stok kalması, çok da tutarlı görünmüyor. Peki sizlerin bu konu hakkındaki yorumu ne? İnsanlar iPhone almak için mi borçlanıyorlar, yoksa zaten ekonomik durumumuz çok mu iyi?

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post