X

iPhone 13 Pro Max ve Google Pixel 6 Pro!

En son Google Pixel 6 Pro ile yepyeni iPhone 13 Pro Max karşı karşıya geliyor. Tasarım, ekran, pil ve diğer özellikleri ile iki dev karşı karşıya. İşte Sonuç!

Hem Apple hem de Google bu yıl yeni üst düzey amiral gemilerini pazara sundular. iPhone 13 Pro Max ve Google Pixel 6 Pro. İOS ve Android’in öncüsü olan ve her şirketteki en önemli özellikleri mükemmel bir şekilde temsil eden iki cihaz.

Apple ve Google‘ın iki ana taşıyıcı akıllı telefonları birçok özellikleri ile karşılaştırıldı. Bu Apple ve Google karşılaştırması yanında iOS ve Android’in de bir karşılaştırması olabilir. Kralın kim olduğunu görmek için gerekli bir karşılaştırma.

İşte iPhone 13 Pro Max ve Google Pixel 6 Pro!

Tasarım

Her iki cihazın tasarımı daha farklı olamazdı. Apple, düz ve tek renkli bir kaplamada daha ciddi bir tasarıma kendini adamış. Bu arada, Google yuvarlatılmış şekilleri tercih etmiş ve cihazında farklı renkler kullanmış.

Görsel

Önde, farklılıklar devam ediyor. Apple, boyutunu küçültmesine rağmen hala mevcut olan Face ID’li bir çentik tarafından başkanlık edilen tamamen düz bir ekranı tercih ediyor. Google, yanlarda ve ön kamera için açılan küçük bir delikten kavisli bir panel tercih ediyor.

Kamera

Kameralar bir akıllı telefonun en önemli özelliğidir ve hem iPhone’lar hem de Pikseller genellikle bu konuda güzel kriterdirler. Sonuç düzeyinde hangisinin daha iyi olduğuna henüz karar verilmese de ikisi arasında fotoğrafik bir karşılaştırma gerekli olacaktır, ancak kesinlikle oldukça eşit görünmektedirler.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post