X

iPhone 14 diğer modellerden çok daha farklı olacak!

Ortaya çıkan bu sızıntı, makul bir geçmişe sahip bir sızıntı kaynağı olan Majin Bu tarafından Twitter’da paylaşılan resmi olmayan iPhone kılıflarının görüntüleri ile ortaya çıktı.

Bu kılıflar resmi olmasa da, resmi iPhone 14 kılıflarının tamamen aynı kopyaları oldukları söyleniyor. Ayrıca, iPhone kılıflarının renklerinin bazen telefonları alabileceğiniz tonlarla eşleşmesinden dolayı, burada gösterilen sekiz renkten en azından bazılarının iPhone 14 serisinin içerdiği renklerle eşleşebileceğini tahmin edebiliriz.

Yani midnight (siyah), succulent (soluk yeşil), chalk pink (pembe), kırmızı, leylak, sun glow (sarı), stormblue (mavi) ve mürver (mor) seçenekleri sunulabilir.

Bu’nun gönderdiği daha önceki tweet’lere baktığımızda, bu renklerde kılıfların dört iPhone 14 modelinin tamamı için (standart iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max) üretildiğini okuyoruz ve bu da dört telefonun da aynı sekiz renkte sunulabileceğini gösteriyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post