X

iQOO Neo7 ne zaman çıkacak: İşte Çinli şirketten gelen son açıklama

Son zamanların en çalışkan markalarından biri olan iQOO portföyüne yeni bir amiral gemisi modeli eklemek için çalışıyor. Bugüne kadar daha çok bütçe dostu modeller ile adı anılan Çinli şirket, bir taraftan bu algıyı korumak isterken diğer taraftan ise piyasaya süreceği daha güçlü modellerle hitap ettiği kesimi genişletmek istiyor. Bu kapsamda geliştirilen iQOO Neo7 ise gerçekten oldukça güçlü bir cihaz olacak.

iQOO tarafından yapılan açıklamaya göre Neo7 modeli 20 Ekim’de piyasaya sürülecek. Ancak kullanıcıların en az çıkış tarihi kadar merak ettiği bir başka konu ise, telefonun sahip olduğu özelliklerdi. Bu açıdan baktığımızda telefonun karşımıza 6,78 inç büyüklüğe ve 120Hz yenilme hızına sahip AMOLED ekranla çıkacağını görüyoruz.

iQOO Neo7 ne zaman çıkacak: İşte Çinli şirketten gelen son açıklama

Gücünü MediaTek’in en yeni ve en güçlü amiral gemisi yonga seti Dimensity 9000+ yonga setinden alacak olan telefon aynı zamanda 12GB RAM ile desteklenecek. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alması beklenen telefonun arka yüzeyinde ise üçlü bir kamera tasarımının yer alması bekleniyor. Ana kamera görevini 50MP’lik Sony IMX766v sensörüne yükleyecek olan telefonun kutudan ise Android 13 işletim sistemiyle çıkması bekleniyor.

Bununla birlikte telefonun satış fiyatının ne kadar olacağı konusunda şimdilik herhangi bir bilgi olmadığını da hatırlatalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post