X
    Categories: Pazarlama

İstanbul’da otoparklarda uygulanan “etkinlik tarifesine” dikkat

İstanbul’da konser ve spor karşılaşmaları gibi etkinliklerin gerçekleştirildiği bölgelerde, otoparklar ‘etkinlik’ tarifesi uygulamaya konuldu. Ancak görünüşe göre kimse bu tarifeden memnun değil.

Zira otoparklarda etkinlik tarifesi adı altında yüksek ücretler alınmaya başlandı. Özel otoparklar etkinliğe gelenlerden birkaç saatliğine 150 liraya kadar ücret alırken İSPARK ise tam gün ücreti talep ediyor.

İstanbul’da otopark yeri ciddi anlamda en büyük sıkıntılardan biri. Özellikle konser ve maç etkinliklerinin yoğun olduğu dönemlerde park edecek yer bulmak imkansız hale geliyor.

Otoparklar ise bu durumu şimdi fırsata çevirdiler. Etkinlik tarifesi isimli uygulama ile çok daha fazla yüksek fiyatlar almaya başladılar. Çok sayıda etkinlik alanının bulunduğu Şişli Kadırgalar Caddesi’nde de, özel ve İSPARK’a ait otoparklar, etkinlik günlerinde farklı fiyat politikası uyguluyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post