X
    Categories: Pazarlama

İşte Android 12 ile gelecek yeni özellikler!

Android’in yeni sürümü olan Android 12 tanıtıldı. Bu haberimizde sizler için Android 12 ile birlikte gelecek yeni özellikleri derledik.

Google’ın merakla beklenen Android 12 güncellemesi duyuruldu. İnternet devi yeni Android güncellemesi ile sisteme yepyeni özellikler ekleyecek. Biz de sizler için Android 12 ile gelecek olan yenilikleri bir araya getirdik. Telefonlarınız bu güncelleme ile bayram edecek.

Kamera ya da mikrafon aktif uyarısı

Gizlilik konusunda yapılan iyileştirmelerden birisi olarak uygulamalardan birisi kameranıza ya da mikrafonunuza eriştiği zaman ekranın sağ üstünde yeşil bir uyarı belirecek. Uygulamanın kamera ve mikrafon erişimini kapattığınız zaman ise uygulama kamera açık gibi davranacak ancak sadece siyah bir görüntü ve sessizlik kaydedecek.

Android Tv kumandası

Yeni gelen Android 12 güncellemesi ile akıllı telefonlarınızı artık Android Tv’niz için kumanda olarak kullanmanız mümkün.

Araba kumandası

Artık Android 12 sayesinde NFC ve UWB teknolojileriyle aracınızın kilitlerini açmanız mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken telefonunuzla aracınıza yaklaşmak

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post