X
    Categories: Pazarlama

İşte Dünyanın en büyük yolcu gemisi… İçinde 47 metrelik şelale bile var!

Royal Caribbean, merakla beklenen Icon of the Seas yolcu gemisini resmen duyurdu. Yeni yolcu gemisi hali hazırda en büyük gemi unvanına sahip olan Wonder of the Seas’i geride bırakacak ve dünyanın en büyük yolcu gemisi olacak. Öte yandan kıyaslamak gerekirse, efsanevi Titanik bile bu geminin yanında adeta kayık gibi kalacak.

Icon of the Seas, önümüzdeki yılın sonlarında çıkışını gerçekleştirecek ve 28 Ocak 2024’te ise misafirleriyle birlikte ilk kez yolculuğa çıkacak. Bu gemide tatile gitmek isteyenler ise 25 Ekim tarihinde Royal Caribbean’ın web sitesinde yolculuklarını rezerve edebilirler.

Royal Caribbean’ın Icon of the Seas yolcu gemisi esasında içerisinde her şeyi barındırıyor. Adeta bir yüzen cazibe merkezi olacak olan gemide, denizler üstündeki kategori 6 sınıfı dünyanın en büyük su parkı yer alacak.

Geminin bünyesinde ayrıca AquaTheater olarak adlandırılan ve içerisinde restoranların, barların ve pek çok etkinliğin olduğu dev bir alan da yer alacak. Sekiz “mahalleye” sahip olacak geminin üç katı sadece ailelere ayrılacak ve bu üç kat genellikle aile odaklı etkinliklerle donatılacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post