X

İşte her şeyiyle Xiaomi 14 serisi!

Xiaomi, amiral gemisi numara serisi ile premium akıllı telefon segmentine girmeye çalışıyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen Xiaomi 13 ve 12 serisi, piyasadaki en iyi kamera teknolojisi ve diğer donanımları sunuyor ve fiyatları oldukça rekabetçi. Ancak buna rağmen Xiaomi, daha çok bütçe dostu ve orta segment telefonlar satıyor.

Bu durum, Xiaomi’nin premium telefonlar konusunda tüketici güvenine ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. 26 Ekim’de piyasaya sürülecek olan Xiaomi 14 serisi, şirketin amiral gemisi akıllı telefon alıcılarını etkileme konusundaki en son girişimi.

Xiaomi 13 serisinde, özellikle Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerinde, şirket minimalist bir tasarım yaklaşımı benimsedi. Standart modelin ön yüzünde düz bir ekran ve düz iPhone benzeri kenarlar kullandılar. Kamera modülü, şık Leica markasıyla üç kamera sensörünü barındıran kare bir tasarım aldı. Ancak Pro modelde hafif kavisli kenarlar ve kavisli bir ekran bulunuyordu. Duyumlara göre, yaklaşan Xiaomi 14 ve 14 Pro, seleflerinin minimalist tasarımını koruyacak ancak kamera düzeni farklı olabilir.

İşte her şeyiyle Xiaomi 14 serisi!

Xiaomi 14 serisi muhtemelen yüksek kaliteli donanımla gelecek. Her iki telefonun da Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti, LPDDR5x RAM ve UFS 4 depolama ile çalışması bekleniyor. Ayrıca ısı dağılımı için büyük bir VC sıvı soğutma sistemine sahip olabilirler.

Xiaomi 14’ün 90W kablolu şarjı destekleyen 4.600mAh pil ile gelmesi bekleniyor, Xiaomi 14 Pro’nun ise 120W şarjı destekleyen 4.860mAh bir pil ile gelmesi tahmin ediliyor. İki telefonun da 50W kablosuz şarjı ve 10W ters kablosuz şarjı desteklemesi muhtemel.

Yaklaşan Xiaomi 14 ve 14 Pro’nun fiyatlandırması henüz bilinmiyor. Ancak, onların Xiaomi 13 serisine benzer bir fiyatla gelmelerini bekleyebilirsiniz. Referans olarak, Xiaomi 13 Hindistan’da 550$ ile başlıyor, Xiaomi 13 Pro ise 895$ fiyat etiketine sahip.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post