X

İşte karşınızda Türkiye’nin en ucuz arabası! Fiyatı hala 300 bin TL’nin altında!

Türkiye’de ucuz araba bulmak hiç de kolay değil. Ancak yine de piyasa şartlarına göre uygun fiyatlı kalmayı başaran arabalar da yok değil. Bunlardan bir tanesi de Fiat Fiorino. Başlangıç fiyatı ile ülkemizin en ucuz arabası olmayı başaran Fiorino, Doblo’ya gücü yetmeyenlerin uğrak mekanı haline gelmiş durumda. Peki ama aracın güncel fiyatları ne durumda? İşte detaylar!

İşte karşınızda Türkiye’nin en ucuz arabası!

Türkiye’de uygun fiyatlı bir sıfır araba satın almak artık neredeyse imkansız hale geldi. Ülkemizin en ucuz arabası hangi model sorusunun yanıtı ise Fiat markasının altında gizli. Markanın talep gören modellerinden birisi olan Fiat Fiorino, bu unvanın sahibi olarak ön olana çıkıyor. Peki ama bu arabanın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi nasıl şekillenmiş durumda?

Fiat Fiorino, baz donanım seviyesinde karşımıza 292.900 TL’lik bir fiyattan başlıyor. Bu pakette kaputun altında 1.4 litrelik benzinli bir motorun saklandığını da söylemeden geçmemiş olalım. Bu motorun ürettiği güç kapasitesi ise 77 beygir seviyesinde. Pop olarak geçen pakette, manuel şanzıman yer alıyor. Tüm donanım paketleri ve fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1.4 Fire 77HP E6D Final – 7″ Radyo Pop Manuel Benzin

Fiyatı: 292.900 TL

1.4 EKO (LPG) 77HP E6D Final Pop Manuel Benzin/LPG

Fiyatı: 304.900 TL

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post