X

Jaguar 2023 model otomobil serisiyle iyi bir geri dönüş yapacak!

Jaguar, 2025’te piyasaya süreceği gelecekteki modellerini hazırladığı için son zamanlarda oldukça düşük bir kamuoyu profiline sahip. İngiliz marka mevcut serisini de korumayı ihmal etmiyor ve gelecek yıl sunacağı modelleri yenileyecek.

Jaguar’ın ürün yelpazesine Amazon Alexa uyumluluğu eklenecek ve bu, hem 2 hem de 3 Pivi Pro bilgi-eğlence sistemleriyle donatılmış otomobiller için ücretsiz bir kablosuz güncellemeyi içeriyor. Jaguar E-Pace’in satışlarda pek başarılı olduğu söylenemez çünkü marka, model serisini küçültecek.

E-Pace P250 SE, 2.0 litrelik Ingenium turbo şarjlı dört silindirli motorunu koruyacak ayrıca dur-kalk işlevi ve Adaptif Hız Kontrolü artık standart hale gelecek. Premium Black Pack seçeneği artık mevcut olacak ve Jaguar’ın Adaptive Dynamics süspansiyon sistemine de gelecek sene otomobillere uygulanacak.

Alexa, Apple CarPlay ve Android Auto ile birlikte Jaguar’ın ürün yelpazesinde bunlar standart hale gelirken, marka, Adaptif Hız Kontrolünü F-Type hariç tüm modellerde standart bir özellik olarak geri getirecek. F-Type, 2022 modeli için dört ve altı silindirli varyantları bırakmıştı. 2023 için sadece süper şarjlı V8 ile mevcut olacak.

Diğer modeldeki en önemli gelişme ise, 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motor, hafif hibrit 3.0 ve 5.0 litrelik turbo ve elektrikli süper şarjlı motorlar dahil olmak üzere yeni motor seçenekleriyle devam edecek olan F-Pace crossover’a geliyor. Lastikler artık P250, P250S ve P400 modelleri için standart hale geliyor ve 2023 için sınırlı sayıda P550 SVR Edition 1988 modelleri mevcut olacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post