X
    Categories: Pazarlama

Japonya kripto sektörünü canlandıracak! Nasıl mı?

Japonya, diğerlerinin yanı sıra Binance gibi önde gelen kripto borsalarına ülkenin çekiciliğini artırabilecek dijital varlıkları listelemeyi kolaylaştırarak kripto para birimi düzenlemelerini daha da gevşetmeyi hedefliyor.

Japonya kripto sektörünü canlandıracak! Nasıl mı?

Bloomberg’in 19 Ekim’de bildirdiği yeni belgelere göre , kripto para borsalarının yönetim organı, kripto para birimlerini sıkı bir tarama sürecinden geçirmelerine gerek kalmadan listelemelerine izin vermeyi planlıyor.

Daha esnek düzenleme Aralık ayı başlarında yürürlüğe girebilir ve token listeleme sürecini düzene sokarak ve pazara giriş eşiğini düşürerek yeni başlayanların piyasada daha yerleşik şirketlerle rekabet etmesini kolaylaştırabilir . Üye şirketler, yapılan ayarlamaları detaylandıran evrakları daha yeni aldı.

Birkaç yıl önce meydana gelen düzenleyici sıkılaştırmadan bir değişiklik olarak Japonya, kripto para birimi endüstrisini canlandırma süreci konusunda daha proaktif hale geliyor. Dünyanın en büyük dijital varlık borsası Binance, kısmen hükümetin politika değişikliği nedeniyle Japonya’daki piyasadan çekilmesinden dört yıl sonra Japonya’da faaliyet göstermek için bir lisans başvurusunda bulunuyor.

Japonya yeni bir düzenleyici yaklaşım benimsiyor

Japonya’nın gösterdiği çabalar, 2 trilyon dolarlık bir patlamanın neden olduğu kripto hedge fonları ve borç verenlerdeki patlamalara yanıt olarak bazı ülkelerde gelişen daha sıkı izlemenin aksine duruyor.

2021’deki zirvelerinden dijital varlıklarda.

Bunları kişisel görüşleri olarak nitelendiren Başkan Yardımcısı Genki Oda’nın yaptığı açıklamalara göre, Japonya Sanal ve Kripto Varlıklar Borsası Birliği, Mart 2024’e kadar ülkede yeni olan madeni paralar için ön taramaları kaldırabilir. İlk madeni para teklifleri (ICO’lar) aracılığıyla verilen jetonlar için.

Belgeleri doğrularken, bir röportajda “Son önlemin Japonya’nın kripto varlık pazarını canlandırmasına yardımcı olacağını umuyoruz” dedi.

JVCEA’nın önerdiği eylem yürürlüğe girdikten sonra, borsaların listeleme planlarını ve madeni para değerlendirmelerini ilan ettikten sonra 30 gün içinde tokenleri listelemelerine izin verilecek. Bu, daha hızlı ticarete izin verecektir. Oda, amacın bunu en az Nisan başlangıç ​​tarihinden itibaren 14 güne indirmek olduğunu söyledi.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post