X

Kaliforniya’daki gizemli “UFO” görüntüleri gündem oldu

2021 yılında Kaliforniya’daki bir askeri üssün üzerinde 10 dakika boyunca süzülen siyah, yarı-futbol sahası büyüklüğündeki üçgen cisim, deniz piyadeleri tarafından çekilen görüntülerin ortaya çıkması ile birlikte gündeme oturdu.

Camp Wilson’daki Twentynine Palms’ta 20 Nisan 2021 tarihinde bir subay tarafından çekilen bir fotoğrafta, çöl dağlarının üzerinde kenarlarında ışıkları olan üçgen şeklinde bir nesne gözüküyor. Tanıklara göre, bu nesnenin 10 dakika boyunca orada süzüldüğü iddia ediliyor.

Videolarda, deniz piyadelerinin bir araç olduğuna inandıkları ışıkların, gökyüzünde asılı durduğu gözüküyor. Çekimler 20:24 ile 20:30 saatleri arasında gerçekleştirilmiş. 20:29’daki bir videoda ise, nesneyi aydınlatmak için askerlerin gökyüzüne ışık saçan bir fişek attığı görülüyor. Ancak bu ‘siyah üçgen’ tamamen aydınlatılamadan ortadan kayboluyor.

Deniz piyadeleri, görüldükten hemen sonra onlarca kamyonun ve helikopterin üssün o bölgesine hızla hareket ettiğini aktarıyor. Helikopterler o gece saat 11.30’a kadar havada kalmış. Tanıkların tahminlerine göre, tanımlanamayan nesnenin boyutları, 52m kanat açıklığına sahip bir hayalet bombardıman uçağından bir futbol sahasının yarısının uzunluğuna kadar değişiyordu.

Bu olay, ünlü Phoenix Lights vakasına çok benziyor. 1997 yılında Phoenix şehri üzerinde dev üçgen şeklinde bir cismin birçok insan tarafından görülmesiyle yaşanan bu olayda, tanıklar arasında o zamanlar Arizona valisi olan Fife Symington da bulunuyordu.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post