X

Karşınızda dünyanın en pahalı piknik arabası: Rolls-Royce Boat Tail!

Dünyaca ünlü otomobil markası olan Rolls-Royce, sahil kenarları ve piknik alanlarında hava atabileceğiniz dünyanın en pahalı arabası olan Rolls-Royce Boat Tail ile karşımızda.

Rolls-Royce, karoser yapımı alana geri döndüğünü ve ilk ısmarlama otomobillerini hazırladığını duyurdu. ‘Boat Tail’ olarak adlandırılan bu tasarım, 2017’de ortaya çıkan Sweptail coupe’a çok benziyor. Ancak adını 1920’lerin son derece nadir Rolls-Royce modellerinden alıyor.

Sweptail dört yıl önce ortaya çıktığında, 16 milyon dolarlık bir fiyat etiketine sahipti. Bu onu şimdiye kadar satılan en pahalı yeni araba yapmıştı. Ancak Rolls-Royce Boat Tail 38 milyon dolara satılarak selefinin unvanını eline almayı başarıyor.

Goodwood’daki fabrika tarafından sadece üç tane üretilen bu otomobil oldukça şık ve gösterişli görünüyor. Sahil ve piknik alanları için geliştirilen 38 milyon dolarlık arabanın sahipleri muhtemelen şimdiden hazırdır.

Boat Tail’in en ilginç yönü arka bölümünün altında yatıyor. Burada bir ‘barındırma süitini’ ortaya çıkarmak için bir güverte kapağı açılıyor. Burada iki adet buzdolabı ve özel bir çatal-bıçak takımı bulunuyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post