X

Kasım ayında gelecek olan muhteşem 6 oyun ve fragmanları! [Video Galeri]

Kasım ayı yeni oyunlara ev sahipliği yapacak. Birbirinden kaliteli yapımların geleceği bu oyunlara Video galeri ile yakından bakıyoruz.

Call of Duty: Vanguard (5 Kasım)

Evet biliyoruz Call of Duty serisi çok heyecanlandırıyor. Başka bir görev çağrısı daha geliyor. Birçok kişinin gözünde Activision serisinin uzun süredir aşırı derecede yıpranmış olmasına ve sunacak yeni bir şeyleri olmamasına rağmen firma, rakamları ile bize pazarın her yıl bir oyununu satın almaya istekli olduğunu gösteriyor.

2021 yılı da bir istisna olmayacak ve destansı yeni bir oyun konsollarımıza ve bilgisayarlarımıza gelecek. Call of Duty: Vanguard, özellikle dramatik ve oldukça gerçekçi görünen tek oyunculu bir oyun olarak 5 Kasım’da piyasaya sürülecek.

Forza Horizon 5 (9 Kasım)

2021 yılı Microsoft’un oyun konsolu olan Xbox için çığır açan bir yıl oldu. Bu yılda Xbox One’ın nasıl bir oyun konsolu olduğunu ve Microsoft markasının çok daha sabit sürümlerle ve her şeyden önce hepimizin beklediği kalitede ürünler sunmaya başladığını öğrendik. Bu ürünlerden birisi de Forza Horizon 5.

5 Kasım’da neredeyse kusursuz olan grafikleri ile yarışçılar için geliyor. Artık bizi egzotik Meksika manzaralarına götürmek ve her türden muazzam arabaları sürmek isteyeceksiniz. Playground Games’in çalışmaları oyuncuları asla yarı yolda bırakmadı ve başarılı serinin bu beşinci oyunu için herkes çok sabırsız.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (11 Kasım)

Haftalarca süren her türlü söylentiden sonra, Rockstar Games nihayet en sevilen Grand Theft Auto oyunlarından oluşan üç oyunun yeniden düzenlenmiş versiyonlarını PC için olduğu kadar mevcut ve geçmiş nesil konsollar için de yayınlanacağını duyurdu.

Shin Megami Tensei V (12 Kasım)

Bu oyun Japon rolünün en yoğun aşıkları için gerçek bir başarı. Birkaç yıl bekledikten sonra, ana Atlus serisinin yeni sayısal bölümü bu 12 Kasım’da Nintendo Switch’e özel olarak gelecek. Shin Megami Tensei V, 2021’in en beğenilen oyunlarından biri olacak. JRPG oyun anlayışını temel alan bu oyun bu türün en öenmli oyunu olmaya aday. Şimdiye kadar gösterilenlere bakılırsa, gelişimin son derece iyi olduğu görülüyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post