X
    Categories: Sosyal Medya

Kaybolan definecileri ayı parçaladı! Dehşet görüntüler internete sızdırıldı, kalbi olan bakmasın!

Söz konusu videoyu oldukça hassas görüntüler içerdiği için sayfamıza koymadık. Ayı saldırısı videosuna dilerseniz haberin kaynağından buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Sosyal medya üzerinde ilginç olaylar karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan gelişmede ise geçtiğimiz vakitlerde yabancı medyada fazlasıyla konuşulan Alaskalı definecilere ne olduğu aktarıldı. Ayı saldırısına uğradığı bildirilen definecilere ait görüntüler ve detaylar da internete sızdırıldı. İşte detaylar.

Kaybolan definecileri ayı parçaladı! Dehşet görüntüler internete sızdırıldı, kalbi olan bakmasın!

ABD’nin Alaska eyaletinde ilginç olayların daha önce de olduğu biliniyor. Örneğin, Fairbanks adlı bir kasabada, yerel halk bir sabah uyanıp şaşırtıcı bir manzarayla karşılaşmıştı. Kasabanın yakınlarında yer alan bir gölün yüzeyi bir gecede tamamen kaybolmuştu. Göletin yerine sadece büyük bir çukur vardı. Kimse bu olaya anlam verememişti.

Yeni ilginç olay ise definecilere ait. Aktarılanlara göre define aramaya çıktığı bildirilen iki kişiden uzun süre haber alınamamış. Daha sonra ise ekipler devreye girip araştırmalara başlamış. Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucuyla bu definecilerin başına ne geldiği belli olmuş durumda.

Bildirilenlere göre, defineciler ayı saldırısına uğramış. Fakat ilginç olan şey ise, bu talihsiz anı kask kamerasıyla kaydetmeleri Aynı zamanda saldırıya uğrayan definecilerden birisinin ağır yaralanmalar sonucu hayatını kaybettiği aktarılıyor. Diğer defineci ise bulduğu bir bisiklet ile kaçmayı başarmış. Bahsi geçen video, kaçışa ait anları açıkça göstermekte.

Ancak genel olarak söylemek gerekirse, insanlarla ayılar arasındaki karşılaşmalar nadirdir ve ayılar genellikle insanlardan kaçmayı tercih ederler. Ayılar doğal olarak çekingen hayvanlardır ve genellikle insanlarla etkileşimden kaçınır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post