X
    Categories: Pazarlama

Kia Rio 2023 tüm ihtişamıyla giriş yapıyor! [Pazarın canını yakacak!]

Kia Rio, etraftaki en heyecan verici araba olmayabilir, ancak birçokları için mükemmel bir banliyö aracıdır. 2023 modeli minimal değişikliklerle geliyor. Otomobil üreticisi tüm seri boyunca fiyatları artırmayı da ihmal etmedi. Yine de üzülmeye gerek yok küçük Kia, hala paranızın karşılığını fazlasıyla verebilir.

2022 ile karşılaştırıldığında , giriş seviyesi LX sedan şimdi öncekinden 400 dolar daha pahalı ve şimdi alıcıları 16.550 dolar geri alacak. Şişirilmiş bir MSRP asla iyi bir haber değildir, ancak en ucuz Rio, ABD’deki en uygun fiyatlı otomobillerden biri olmaya devam etmektedir. Bu, temel özelliklerden yoksun olduğu anlamına gelmez.

Bu küçük araç LX’in bilgi-eğlence sistemi, tümü sekiz inçlik dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilen Bluetooth, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısına sahip.

Temel model ayrıca otomatik farlar, altı hava yastığı, klima ve en önemlisi denge kontrolü gibi konfor özelliklerini de sunuyor. Aracın üç rengi mevcut, bunlardan biri isteğe bağlı olan 195$‘lık Aurora Siyahı kaplaması oluyor.

17.190 $ daha ödeyerek 2023 Rio S (318.740 ₺) paketiyle, aralarından seçim yapabileceğiniz ek seçenekler ve aksesuarları da alabilirsiniz. S donanımı, çok sayıda arzu edilen ekipmanı içeren 1.800 dolarlık Tech paketine özel olmakta. Stil açısından LED farlar, 15 inç jantlar ve ekstra güvenlik kiti dahil oluyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post