X

Kia Rio fiyat listesi: Clio alacağına bunu al!

Kia Rio; sınıfında var olma savaşı veren bir otomobil profili çiziyor. Dürüst olmak gerekirse bu da oldukça normal çünkü Rio sınıfında çok dişli rakiplere sahip.

Bu araçların başlıcaları arasında Volkswagen Polo, Renault Clio ve Hyundai i20 yer alırken Seat Ibiza ve Skoda Fabia gibi alternatifler de Kia Rio için işleri zorlaştırıyor. Bu noktada Güney Kore merkezli otomotiv devinin fiyat kozunu devreye soktuğunu ifade etmekte fayda var.

Kia Rio fiyat listesi: Clio alacağına bunu al!

Peki ama şu günlerde Kia Rio satın almak isteyen tüketicileri nasıl bir fiyat listesi bekliyor? Bu sorunun yanıtını lafı çok fazla uzatmadan vereceğiz ancak öncesinde Kia Rio donanım paketlerinden de kısaca bahsetmiş olalım.

Resmi siteden elde etmiş olduğumuz verilere göre Rio; tam dört farklı donanım seçeneği ile satılıyor. Bunlardan baz donanım seviyesinde 1.2 litrelik benzinli motor ve manuel vites söz konusu. 1.2 litrelik motorun 84 beygir gücünde olduğunu düşünecek olursak performans anlamında kullanıcılarını üzmediğini de rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post