X

Kia Sportage fiyatları dibi gördü!

Ülkemizde sıfır otomobil satın almak oldukça zor hale geldi. Yükselen kur ve çip krizi derken oldukça sıradan otomobillerin rahatlıkla yarım milyon ettiği bir süreçten bahsediyoruz. Hal böyle olunca geniş bir SUV hayali olanların da bu hayalleri biraz yarım kaldı. Zira yukarıda belirtmiş olduğumuz sebeplerden dolayı C-SUV fiyatları ciddi amanda yükseldi. Bunda SUV modellerinin daha popüler hale gelmesi ve talep görmesi de etken tabii ki de fakat kabul edelim ki fiyatların yükselmesindeki ana neden bu değil.

Kia Sportage fiyatları dibi gördü!

Günümüzde C-SUV anlamında pek çok alternatifimiz bulunuyor ve bunlardan birisi de Kia Sportage. Hyundai Tucson, Peugeot 3008 ve hatta popülerliği azalsa da Volkswagen Tiguan bu sınıfın en önemli araçları. Saydığımız modellerin yanında işi zor gibi görünse de Kia Sportage da satış rakamları olarak kötü bir grafiğe sahip değil.

591 litreye varan bagaj hacmi ile uzun yolculuklarda hiçbir sorun yaşatmayacağını kanıtlayan Sportage, böylece geniş aileler için önemli bir alternatif olduğunu da gösteriyor. Ayrıca şık bir tasarım çizgisine sahip olan model, rakiplerine kolay yem olmadığı mesajını veriyor. Modelin fiyat listesine dair detayları aşağıdaki listeden bulabilirsiniz.

1.6L 150 PS DCT (Otomatik) 4×2 Mild Hybrid – Benzin Cool

Fiyatı: 940.000 TL

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post