X

Kia Stonic fiyat listesi: Kampanya dediğin böyle olur

Bugün sizlere Kia Stonic modelinden bahsediyor olacağız. B-SUV alanında rekabet eden araç, sınıfında Peugeot 2008, Citroen C3 Aircross, Volkswagen T-ROC, Hyundai Kona gibi rakiplere karşı mücadele veriyor. Bu modellerin arasında işi bir hayli zor görünen Kia Stonic, satış performansı anlamında hiç de fena olmayan bir grafik çiziyor.

Kia Stonic fiyat listesi: Kampanya dediğin böyle olur

Aslında model bu grafiği biraz da fiyat listesine borçlu. Zira Stonic, diğer rakiplerine oranla çok daha uygun fiyatlardan satılıyor ve tam bir bütçe dostu otomobil profili veriyor. Özellikle ülkemizde son dönemde artan sıfır otomobil fiyatlarından dolayı önceliği fiyat olan çoğu tüketici de alternatifleri arasına Kia Stonic modelini almaktan geri durmuyor.

Araç şu anda kampanyalı fiyatlardan yetkili bayilerde alıcılarını bekler durumda. Eğer siz de bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, şu anda en doğru yerdesiniz demektir. Zira bu haberimizde sizlere Kia Stonic versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini anlatıyor olacağız. Vakit kaybetmeden başlayalım!

Stonic günümüzde 499.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Cool olarak geçen bu başlangıç paketinde kullanıcılara 1.2 litrelik benzinli bir motor ve manuel şanzıman sunuluyor. Söz konusu motorun manuel şanzımanı ile uyum içerisinde çalıştığını ve 84 beygir güç ürettiğini belirtelim ve sizleri detaylı liste ile baş başa bırakmış olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post