X

Konsol gibi telefon Lenovo Legion Phone Duel 2 tanıtıldı!

Lenovo’nun tasarımı ile dikkat çeken oyuncu telefonu Lenovo Legion Phone Duel 2 tanıtıldı. İşte Lenovo Legion Phone Duel 2 özellikleri.

Lenovo’nun uzun zamandır konuşulan oyuncu telefonu Lenovo Legion Phone Duel 2 tanıtıldı. Özellikleri ile sıra dışı tasarımı ile de dikkat çeken bu telefon, PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarını aratmayacak donanımı ile ön plana çıkıyor. Peki, Lenovo Legion Phone Duel 2 özellikleri neler?

Telefonda 6,92 inç büyüklüğünde 2340 × 1080 çözünürlüğünde 144Hz tazelemeli AMOLED ekrana yer veriliyor. Özellikle 144 Hz tazeleme sayesinde rekabetçi oyunlarda farkını ortaya koyan telefonda Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti bulunuyor.

Lenovo, Snapdragon 888’i soğutmak için ilginç bir çözüm geliştirmiş. Telefonda dahili VC 4.730 milimetre kare sıvı soğutmalı plaka, çift fan ve her iki taraftaki çift hava çıkışları sayesinde ısıyı hızla dağıtabilen saf bakır bağımsız hava kanalları ile sıvı soğutma içeren çift soğutma sistemi yer alıyor.

8GB / 12GB / 16GB / 18GB LPDDR5 RAM seçenekleri ile gelen telefon kamera tarafında alanı oyun olduğu için üst düzey bir şey sunmuyor. Telefonun arka bölümünde 64 MP + 16 MP çözünürlüğünde kamera önde ise pop-up mekanizmalı 44 MP‘lik kamera bulunuyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post