X
    Categories: Pazarlama

KuCoin CEO’su, borsasının iflas ettiğine dair söylentileri resmen yalanladı!

FTX likidite krizinin sektördeki diğer katılımcılara sıçramasıyla tetiklenen kripto para piyasasındaki satışlar devam ederken, KuCoin CEO’su ticaret platformunun iflasla mücadele ettiği yönündeki iddiaları kamuoyuna açıklamaya karar verdi.

KuCoin CEO’su, borsanın iflas ettiğine dair söylentileri resmen yalanladı

KuCoin’in CEO’su Johnny Lyu, kendi kripto borsası etrafındaki son ‘FUD’u (Korku, Belirsizlik ve Şüphe) eleştirdi ve bu, kendisinin de söylediği gibi, “muhtemelen son 6 ayda onuncu kez Twitter’da KuCoin’in ‘olduğuna dair bazı söylentiler dolaşıyor’ iflas etmiş” 9 Kasım’da yayınlanan blog yazısında.

Spesifik olarak, kripto analitik platformu Nansen, Lyu’ya göre, platformundan 300 milyon dolar boşalırken yanlışlıkla bir ERC20’den TRC20’ye çeviri gösteren borsa stabilcoin çıkış tablosunu yayınladıktan sonra, KuCoin’in başının dertte olduğuna dair söylentiler dolaşmaya başladı.

Yanlış anlaşılan veriler

Açıkladığı gibi, bilgi bu arada temizlenmiş basit bir yanlış yorumdu:

“Nansen ile bunun esas olarak ERC20 USDT’den TRC20 USDT’ye bir para birimi çevirisi olduğunu netleştirmek için çok uğraştık. Nansen, yalnızca ERC20 tokenlerini takip ettiklerini kabul etti, bu nedenle TRC20 USDT ortaya çıkmadı ve yanlışlıkla bir çıkış olarak yorumlandı.”

Lyu, amacına ulaşmak için Tronscan ve Etherscan gezgini ekran görüntülerini ve argümanını destekleyen işlem ayrıntılarının bağlantılarını yayınladı. Özellikle Tronscan ekran görüntüsü, “KuCoin-Cold” kripto cüzdanına ilgili TRC-20 USDT giriş işlemini gösteriyor.

TRC-20 USDT girişi. Kaynak: KuCoin/Tronscan

Aynı zamanda, Etherscan ekran görüntüsü, kripto borsasının “KuCoin 6” adresinden kaydedilen ERC-20 USDT çıkış işlemini gösterir:

ERC-20 USDT çıkışı. Kaynak: KuCoin/Etherscan

Bu arada Nansen’in CEO’su Alex Svanevik de konuyla ilgili bir açıklama yayınladı ve “KuCoin’de gördüğünüz çıkışın Tron’a 300 milyon dolarlık tek bir USDT ağ takasından geldiğini” doğruladı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post