X

Lincoln’nun L100 Konsepti teknolojik gücün geldiği noktayı gösteriyor! [Video]

Bir zamanlar görkemli sedanların ve kişisel lüks coupe’lerin gururlu üreticisi olan mevcut Lincoln, yakın zamanda yenilenen Corsair ve tam boyutlu Navigator gibi tamamen crossover’lardan ve SUV’lardan oluşan seri ile geri dönüyor. Ancak marka elektro mobilitenin geleceğine girmeye de hazırlanmakta.

Monterey Otomobil Haftası‘nda tanıtılan L100 Concept, marka için yeni bir tasarıma öncülük edecek.

105 yıldır iş hayatında olan Lincoln, premium araçlar yapma hakkında iki şeyi iyi biliyor. “Kişisel hareketliliğin yeniden tasarlanmış vizyonu” olarak tanımlanan bu yeni konsept, Lincoln’ün eski günlerine saygı duruşunda bulunuyor; L100 adı, 1922’deki Model L’ye bir saygı niteliğinde.

L100 Concept’in her parçası, yolculara lüks ve zahmetsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. İntihar kapıları ve cam tavan zarif bir şekilde açılırken, yolculara modern ama görkemli bir kabin sunacak.

Şık Coupe görünümüne rağmen L100, ihtiyaçlarınıza uyum sağlıyor. Salon benzeri iç mekan, birkaç kişiyi daha oturtacak veya birkaç kişi için samimi bir sığınak sağlayacak şekilde yeniden yapılandırılabiliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post