X

Mac Pro tekerlek kitinin fiyatı dudak uçuklattı

Mac Pro tekerlek kiti fiyatı yüksek olmasıyla gündem oldu. Apple’ın en yüksek fiyatlı ürünü olarak dikkat çeken Mac Pro, aksesuarlarında da bu unvanı taşımaya devam ediyor.

Daha önce de cihazın dikey ve yatay olarak satışı gerçekleştirilmiş, tekerlek bulunan sürümün fiyatı da bir hayli yüksek fiyattan kullanıcılarla buluşturulmuştu. Şimdi de kullanıcılara tekerleği ayrıca satın alma imkanı getirildi.

Mac Pro tekerlek kiti fiyatı oldukça yüksek

Mac Pro tekerlek kiti, Apple mağazada yerini aldı. Diğer aksesuarlara göre fiyatıyla öne çıkan tekerlek kiti, Türkiye’deki mağazada da yerini aldı. Yurt dışında 699 dolar gibi bir fiyatla satışan çıkan kit, Türkiye’de 5.599 TL fiyat etiketine sahip oldu. Ayrıca kredi kartına vade farksız 3 taksit imkanı da bulunuyor. Taksitle alışveriş yapıldığında aylık 1.866,33 TL ödeme yapılıyor.

Cihazın kendisine ait fiyat böylesine yüksek olunca 4 teker için böyle fiyat politikası yürütülmesi şaşırtmadı. Teker başına neredeyse 1400 TL fiyat belirlenmişken, bu aksesuar kitinin nasıl bir satış rakamı elde edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Öte yandan aksesuarın Apple Türkiye sayfasında listelenmesine rağmen satışa açık olmadığı gözlemleniyor. Ürün, pandemi nedeniyle henüz tedarik edilmemiş olabilir. Ürünün ne zaman satışa çıkacağına dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

Ürünün bu fiyatla satışa çıkması yurt dışında da ilginç karşılandı. Yurt dışındaki kullanıcılar da 4 tekerlek için bu fiyatın yüksek olduğunu belirtiyor.

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post