X

Mazda’nın SUV modeli CX-5 için güncellemeler var

Mazda, CX-5 2020 modeli için uyguladığı verimli değişiklikler ile hafif bir revizyon daha ile SUV modelini güncelledi. Mazda, kabinde ve iyileştirmede küçük revizyonların yanı sıra benzinli SUV modele silindir kapama teknolojisi ekliyor. Güncellenen Mazda CX-5, ince ayarları ile dikkat çekiyor. Rakipleri karşısına 165 bg’lik Skyactiv-G benzinli motor ile çıkacak Japon SUV model silindir kapama teknolojisi ile geliyor. Ancak yenilikler şimdilik manuel şanzıman ile sınırlı.

SkyActiv-X yerine SkyActiv-G ünitesi

Yeni sistemle birlikte Mazda CX-5 yakıt tüketimini motorundaki iki silindiri kapatarak düşürebilecek. Japon SUV, CO2 emisyonlarında yüzde 8’e varan azalmayı WLTP test prosedürlerinde sağladığını iddia ediyor. Mazda CX-5’te, SCCI ateşleme sistemine sahip SkyActiv-X ünite yer almıyor. Bunun yerine güncellenmiş SkyActiv-G ile karşımıza çıkıyor. Skyactiv-G ünitesi, Mazda 3 ve CX-30’da bulunan Skyactiv X ünitesinden daha eski bir motordur. Bu nedenle kıvılcım kontrollü ateşleme teknolojisine sahip değildir.

Mazda CX-5

Multimedya ekranı revize edildi

Diğer ince ayarlar arasında, daha iyi performansla kullanışlı olmayı amaçlayan multimedya ekranı ve revize edilmiş bir navigasyon sistemi yer alıyor. Ayrıca kabindeki refineliği iyileştirmek için ekstra ses yalıtımı da uygulananlar arasında. CX-5’e, 2017’deki lansmanından bu yana birkaç güncelleme yapıldı. Geçen yıl, yeni süspansiyon bileşenleri, viraj demiri ile güncellenen CX-5 bunun yanı sıra G-Vectoring Kontrol sistemi ile yüksek hız stabilitesini artırdı.

Mazda CX-5

Mazda İngiltere yöneticisi Jeremy Thomson yeni 2020 SUV modeli için “CX-5, Mazda’nın; şık, kullanımı harika ve premium rakiplerinin arasında müşterileri cezbetebilecek bir SUV olduğunu gösteriyor. CX-5, olağanüstü bir sürüş ve yol tutuş dengesi sağlayan sofistike, pratik ve şık bir SUV.” açıklamalarında bulundu.

Birleşik Krallık’ta 1 Nisan’dan itibaren siparişe sunulacak 2020 CX-5’in fiyatları 27.030 pound’dan fiyatlandı. Amiral gemisi varyantları ise 39.085 pound’a yükseldi.

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post