X

Merakla beklenen Toyota Corolla Cross C-SUV Hybrid: Şimdi Türkiye’de

Güçlü, sağlam bir SUV görünümü yansıtan Toyota Corolla Cross Hybrid, önünde sağlam karakterini belli eden ve Toyota SUV ailesi statüsü olan belirgin çift yamuk ızgara ve alt tampon işlemesi bulunuyor. Tüm sınıflarda ince, bi-LED far mevcut ve LED ışık kılavuzlarıyla donatılmış. Arkada ise, ışık kümeleri, arka kanatları ve arka kapıyı saran güçlü bir üç boyutlu tasarım dikkat çekiyor.

Jant tasarımları, gümüş kaplamalı 17 inç alaşım ve jantı vurgulayarak güçlü tasarım etkisini artıran alet benzeri grafikler içeriyor. 18 inç jantlar, kontrast parlak işlenmiş ve koyu gri kaplamaya ve jant ile jant tellerini saran bir tasarıma sahip.

Sağlam SUV karakteri, incelen gövdeyle kontrast oluşturan genişletilmiş kanatlarla daha da vurgulanırken, net kabin profili otomobilin iç genişliğini ifade ediyor. 4.460 mm uzunluğunda, 1.825 mm genişliğinde, 1.620 mm yüksekliğindeki aracın tavan rayları ve arka gizlilik camı, yüksek dereceli teknik özelliklerinden.

İç mekan günlük pratiklik için tasarlanmış olup, geniş yan camları ve yüksek sürücü bakış açısıyla hafif, açık bir alan. Hem içerik hem de görünüm için kişiselleştirebileceği yeni 12,3 inç dokunmatik ekran, bağlı hizmetlere erişim ve kolay akıllı telefon entegrasyonu ile yeni bir Toyota Smart Connect multimedya ve bilgi-eğlence sistemi de araçta mevcut.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post