X

Microsoft ve Volkswagen dünyanın en teknolojik gözlüklerini geliştiriyor!

Otomobiller her zamankinden daha gelişmiş ve dijital hale geldikçe, teknoloji devleri de giderek artan bir şekilde yerleşik otomobil üreticileriyle güçlerini birleştirebiliyorlar.

Geçen yıl Ford ve Google, bağlantılı araç teknolojileri geliştirmek için altı yıllık bir anlaşma imzalarken, Honda ve Sony birlikte elektrikli otomobiller geliştirmeye hazırlanıyor. Altta kalmamak için de Microsoft, bir süredir otomobil üreticileriyle ilgileniyor.

Geçen yıl şirket, kendi kendine sürüş teknolojileri oluşturmak için Volkswagen ile birlikte çalıştı. Microsoft şimdi VW ile geliştirdiği gelişmiş HoloLens 2 projesine daha fazla güveniyor. Bu cihaz, artırılmış gerçeklik gözlüklerini etkin bir şekilde harekete geçiriyor.

Gelecekte kendi kendini sürebilen araçlarda kullanmak için trafik koşulları, hava durumu, mimari vurgular ve alışveriş önerileri gibi bilgileri içeren holografik ekranları görmemek çok üzücü olurdu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post