X

MIUI 12.5 Global güncellemesini alacak modeller açıklandı!

Xiaomi’nin artık gün saydığımız MIUI 12.5 güncellemesini globalde alacak ilk modeller açıklandı. Xiaomi, Redmi ve POCO bu güncelleme ile yakında tanışabilir.

Xiaomi’nin uzun bir süredir MIUI 12.5 arayüzü üzerinde çalıştığını sizlere defalarca aktardık. Artık bu güncelleme için gün saymaya başladık diyebiliriz. Mayıs ayı içerisinde kademe kademe sunulacak olan MIUI 12.5’in globlade hangi modellere geleceği bugün belli oldu.

Güncelleme konusunda rakiplerine taş çıkarmayı başaran Xiaomi, MIUI 12.5’te de bu performansını devam ettirecek. Çinli teknoloji devi son 2-3 yıl içerisinde satışa sunulan Xiaomi, Redmi ve POCO modellerinin neredeyse tamamına bu güncellemeyi sunacak gibi görünüyor.

Güncelleme ile sisteme büyük çaplı yenilikler eklenmeyecek. Ancak Xiaomi’nin ekleyeceği küçük çaplı yenilikler kullanıcıların çok hoşuna gidecek. Sistemde yaşanan sorunları da güncelleme ile çözecek olan Xiaomi, karşımıza bu sefer olmuş dedirtecek bir arayüz ile çıkacak.

Xiaomi’nin Mayıs ayı içerisinde bu güncellemeyi Türkiye’de de indirime sunmasını bekliyoruz. Özellikle Mi 10 ailesinden geçerli olmak üzere ülkemizde satılan diğer Xiaomi, Redmi ve POCO modellerine bu güncelleme geleccek.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post