X
    Categories: Pazarlama

Motorine tekrar zam geldi!

Akaryakıt tarafında ne yazık ki sular durulmak bilmiyor. Bu kapsamda tekrar motorine zam geldi denebilir. Rusya ve Ukrayna savaşının da ektisiyle gazlanan motorin fiyatları brent petrol fiyatlarından direkt olarak etkileniyor.

Benzin fiyatı ve motorin fiyatı son dakika zam ve indirim haberleri son hızda gelmeye devam ediyor. Brent petrol piyasasında dalgalanma devam ederken güncel akaryakıt fiyatları da gündemden düşmüyor.

Son olarak geçtiğimiz gün zamlanan motorin litre fiyatına bir kez daha zam geleceği bildirildi. Bu zam ile birlikte litresi 28 TL civarına dayanacak. Bu noktada araç sahipleri, bugün akaryakıt istasyonlarına gitmeden önce benzin ve motorin litre fiyatlarını sorgular hale geldi.

Gece yarısından itibaren 1 lira 39 kuruş daha yükselen motorinde fiyatlar, İstanbul’da ortalama 28 lira 53 kuruş, Ankara’da 28 lira 66 kuruş, İzmir’de ise 28 lira 68 kuruş oldu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post