X
    Categories: Sosyal Medya

Netflix Ekim İçerik Takvimi açıklandı! Gelecek ay neler olacak?

Netflix Ekim ayı için içerik takvimi açıklandı. Yayın platformu Ekim ayında da bomba gibi içeriklerle geliyor.

Ekim ayında beklenen içeriklerden birisi MAID. Mini dizi olarak karşımıza çıkacak olan yapım şiddet dolu bir ilişkiden kaçan genç bir anne, zor da olsa geçimini sağlamak ve çocuğuna daha iyi bir gelecek inşa etmek için temizlikçi olarak çalışmaya başlamasına odaklanıyor.

Bir çok hayranı olan dizi YOU, 3. sezonu ile Ekim ayında sevenleriyle buluşacak. Üçüncü sezonun konusu ise şu şekilde: Artık evli ve küçük bir bebek sahibi olan Love ve Joe, Madre Linda adlı zengin bir muhitte normal bir yaşam kurmaya çalışır. Ancak huylu huyundan vazgeçmez ve işler yine karmaşık bir noktaya sürüklenecek.

Locke & Key yapımı da 2. sezonuyla Netflix platformlarında yerini alacak. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in çizgi romanından uyarlanan sihir ve gizem temalı dizi, ikinci sezonuyla ekranlara dönerken; Locke Kardeşler yeni maceralara adım atacak.

Colin in Black & White, 1. sezonuyla Ekim ayında Netflix platformunda yerini alacak. İlk kez ekranlara gelecek olan drama dizisi, Colin Kaepernick ve Ava DuVernay imzası taşıyor. Dizi, Kaepernick’in lise yıllarını ve aktivist olmasına yol açan deneyimleri keşfe çıkıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post