X

Netflix Yeni Sitesi Tudum’u Kullanıma Açtı: İşte Bilmeniz Gerekenler…

Şu an dünyanın en popüler dijital video servislerinden Netflix, yeni internet sitesi Tudum’u erişime açtı. Peki, Tudum nedir, ne işe yarar?

Netflix, Tudum ile kullanıcılara, Netflix’te yayınlanan diziler, filmler, belgeseller, şovlar ve daha fazlasıyla ilgili bilgi vermeyi amaçlayan bir web sitesi. Aslında web sitesinden ziyade, Netflix’in özel bir sayfası diye de söyleyebiliriz, zira Tudum’a yine Netflix altından ulaşılıyor.

https://www.netflix.com/tudum adresinden erişebileceğiniz sayfada yalnızca Netflix içerikleriyle ilgili bilgiler bulunmuyor; yanı sıra özel bilgiler, röportajlar, en son haberler ve daha fazlası yer alıyor. Şu an erişilebilir durumda olan Tudum’da bulunan içerikler elbette zamanla genişlemeyi sürdürecek.

Bu arada Tudum’da yer alan içerikler herkes için aynı şekilde sıralanmıyor. Yani herkes girdiğinde aynı haberleri aynı şekilde görmüyor. Söylemek istediğimiz, Tudum’da bulunan içerikler, abonelerin Netflix izleme alışkanlıklarına göre oluşturuluyor ve öne çıkartılıyor. Tıpkı Netflix’te olduğu gibi.

Netflix Tudum hakkında daha ayrıntılı bilgiye, hemen aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz…

  • Netflix Tudum Nedir?

Peki, neden Tudum? Tudum, adını Netflix’i açtığınızda duyduğunuz sesten alıyor. Bizce fikir güzel. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post