X

Netflix’in sevdiğiniz diziyi iptal etmemesi için ne kadar ileri gidersiniz?

Çok sevdiğiniz bir dizinin sonunu göremeden Netflix tarafından iptal edilmesi kesinlikle sinir bozucu bir durum. Peki ama o dizinin finalini görebilmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Bir de şöyle soralım: Bir dizinin iptal edilmemesi için o diziyi kaç kez tekrar izleyebilirsiniz?

İzleyici kitlesi yeteri kadar büyümeden önce çok iyi dizilerin sıklıkla iptal edildiği bir yayın ortamında, hayranlar da yeni yollar denemeye başlıyor. Bu yollardan biri de, hayranların izleyici sayısını artırmak ve Netflix’i gelecek sezonlara devam etmeye ikna etmek için son sezonun bölümlerini tekrar tekrar izlemeleri.

Rolling Stone’un bildirdiğine göre, Shadow & Bone’un çevrimiçi hayran sitesi, fantezi dizisini muhtemel kötü bir kaderden kurtarabilmek için benzer bir operasyon başlattı. Önde gelen hayran hesapları ve Reddit toplulukları tüm gece dizi için izleme partileri düzenliyor ve sosyal medyada ilgili etiketleri kullanarak etkileşimi artırmaya çalışıyor. Bazı izleyicilerin cihazlarını sessize alarak arka planda bölümleri tekrar tekrar oynatmaları bile söz konusu.

Shadow & Bone’un ikinci sezonu, dizinin çıkışından kısa bir süre sonra onaylanmıştı. Ancak hayranların üçüncü sezon konusunda tedirgin olması için iyi bir nedenleri var. First Kill, Warrior Nun veya Fate: The Winx Saga gibi iyi Netflix dizilerinden bazıları, her birinin büyük bir hayran kitlesi olmasına rağmen iptal edildi.

Ne yazık ki Shadow & Bone’un Netflix’in izlenme listelerinde ikinci sıraya kadar çıkması bile, bu kadar acımasız bir ortamda pek bir şey ifade etmeyebilir. Platformda uzun vadeli bir gelecek için, The Witcher veya bir reality şovu olmanız gerektiği gerçeği giderek daha fazla ortaya çıkıyor. Shadow & Bone’un geleceği konusunda şu an bir açıklama yok; ama hayranlar kötü haber almamak için şimdiden kolları sıvamış gibi görünüyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post