X

Netflix’in yeni serisi 1899, tek bir sezonun ardından iptal edildi

Netflix, sadece tek bir sezonun ardından, iddialı dizisi 1899’u iptal etti. Gizem – korku türündeki dizinin hayranları ise, bu karardan hiç de memnun görünmüyor.

Yapımcılardan Baran bo Odar, Instagram’da yaptığı açıklamada, Netflix’in İngiltere’den New York’a giden bir gemide seyahat eden bir grup göçmeni konu alan 1899’u ikinci sezon için yenilememeyi seçtiğini açıkladı. Açıklama şu şekilde: “Birçoğunuzun bildiği gibi… 1899 2. ve 3. sezon için yenilenmeyecek… Bu gerçek hepimizi gerçekten mahvetti. İzlediğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Karar, 1899’un yayına girmesinden altı hafta sonra geldi. Dizinin, 17 Kasım 2022’deki lansmanından bu yana 257,2 milyon saat izlendiği bildiriliyor.

1899’da geçen dizi, Kerberos adlı bir buharlı gemide bulunan bir grup yolcuyu konu alıyor. New York’a yaptıkları yolculukta Kerberos, aylar önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolan ve gerçeküstü ve ürkütücü olaylar zincirini harekete geçiren bir gemi olan Prometheus ile karşılaşıyor.

Hayranlar, Neftlix’in seriyi iptal etme kararına anlaşılır bir şekilde üzüldü. Bo Odar’ın açıklamasını takip eden saatlerde hayranlar, sosyal medyaya girerek #save1899 etiketiyle Netflix yöneticilerine kararlarını geri almaları çağrısında bulundu. Bazıları ise, Netflix’ten olay örgüsünü çözmek için iki sezon daha yeşil ışık yakmasını isteyen bir Change.org dilekçesi hazırladı. Ama ne yazık ki tüm bu çabalar, muhtemelen sonuç vermeyecek. Son birkaç yılda çok sayıda iptal edilen Netflix yapımı oldu ve akış devi henüz kamuoyuna boyun eğmedi.

  • Netflix üyelik ücreti ne kadar?

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post