X

Nevi şahsına münhasır Orijinal Aston Martin Lagonda

Şık kama stili

Aston Martin Lagonda’nın keskin çizgileri, kavisli ön camı ve kama şeklindeki profili karakteristik özelliklerinden biridir. Alüminyum gövde panellerinin keskin hatlarının tamamı el yapımı ve mükemmel bir şekilde elde törpülenmiştir. Alüminyum kaplamanın altındaki çelik arasında bir keten tabakası daha vardır ve tüm gövde 23 kat cila ile elle ovulmuştur.

Büyük V8 motoru

Lagonda’nın devasa kaputunun altında 280 beygir gücü ve 360 ​​lb-ft torka sahip 5.3 litrelik bir V8 gaz motoru var. Series 1 Lagonda , beş ileri manuel veya otomatik şanzımanlı. Seri 2, Seri 3 ve Seri 4 Lagonda’ların hepsinde ise Chrysler TorqueFlite üç vitesli otomatik şanzıman bulunuyor.

Zamanının ilerisinde yüksek teknolojili iç mekan

Aston Martin Lagonda Series 2, o zamana göre çok yüksek teknolojili bir iç mekana sahip olarak piyasaya çıkmıştı. Geleneksel analog enstrümanlar yerine eski katot ışınlı ekranları, aynı döneme ait diğer üretim otomobillerinin sadece hayal edebileceği süslü düğmeleri ile içinde bulunduğu dünyanın dışından gelmiş gibiydi.

Lüks el işi tasarım

Aston Martin Lagonda’nın iç ve gösterge paneli özellikleri aracı özel kılan özelliklerinden. Aracın el yapımı kabini, hakiki deri ve ahşap paneller ve ince ince dokunmuş gri yün içeren tavan döşemesine sahiptir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post