X

Nissan 2022’de Sportif araba hayranlarına müjde!

Nissan sportif araba sevenler için müjdeli haber verdi. Nissan 2022 yılında üreteceği bazı araçlar için özel modifikasyon seçenekleri sunacak. İşte detaylar?

Nissan Motorsports International Co. Ltd (daha çok Nismo olarak bilinir), Nissan‘ın 600 beygir gücündeki 2021 Nissan GT-R Nismo gibi şirketin en aşırı araçlarını üretmekten sorumlu şirket içi tuning bölümüdür.

ABD’deki otomobil meraklıları Nismo‘ya aşina olsa da, Nissan‘ın diğer tuning bölümü Autech‘i daha az kişi biliyor. Nismo’dan farklı olarak Autech, çoğunlukla JDM’ye özel Nissan modellerini ve Skyline GT-R ve Fairlady Z gibi GT500 sınıfı yarış arabalarını modifiye ediyor.

Autech, 2017’de genişletildi, ancak bu arabaların hiçbiri, muhtemelen ABD merkezli Nissan meraklıları için ne anlam ifade ettiklerini bilemeyeceklerinden, ABD’de ün kazanmadı. 2022’ye girerken Nissan, Nismo’yu Autech ile birleştirerek yeni bir tuning bölümü oluşturdu.

Yeni şirket, 1 Nisan 2022‘de Nissan Motorsports & Customizing Co. adı altında faaliyete başlayacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post