X

Nissan gemileri yaktı! Juke için bu fiyatlar sadece 3 gün geçerli!

Bildiğiniz gibi bazı arabalar vardır ki hanımlarla özdeşleşmiştir. Hatta araba alternatifleri üzerine konuşurken çok defa kadın arabası tabiri ifade edilmiştir. İşte bunlardan birisi de Nissan Juke. Kardeşi Nissan Micra gibi daha çok hanımlar tarafından tercih edilen Juke, 2020 yılında yenilenen kasası ile karşımıza çıkmıştı.

Ancak modelin buna rağmen hala belirli bir kitleye hitap ettiğini ve müşteri profilini genişletemediğini de söylemek herhalde yanlış olmaz.

Nissan Juke fiyat listesi: Bu araba size cuk oturur

Nissan Juke iç mekan olarak çok geniş olmasa da bagaj hacmi anlamında sınıf standartlarını yakalamayı başarıyor. Fabrika verilerine göre model, 422 litrelik bir bagaj hacmine sahip.

Günlük ihtiyaçlarınız ve uzun yolculuklarda kullanıcılarına yeterli bir alan sunan Juke, sahiplerini bu anlamda memnun etmeyi başarıyor. Peki ama son zamların arından aracın güncel fiyat listesinde nasıl bir değişim ortaya çıktı? Dilerseniz şimdi lafı çok fazla uzatmadan asıl merak edilen konuya, fiyat detaylarına yakından bir bakmış olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post