X

Nissan Juke fiyat listesi: Son fırsat

B-SUV dünyası günümüzde oldukça karışık. Zira bu segmente eklenen son araçlarla beraber rekabet fazlasıyla yükseldi. İşte sözünü ettiğimiz sınıfta rekabet halinde olan modellerden birisi de Nissan Juke.

Uzun zamandır aynı kasa yapısı ile yola devam eden model, 2020 yılında revize edilmiş ve yepyeni bir tasarım diline kavuşmuştu. Bu haliyle de beğeni toplayan Juke, zamlardan etkilense de segmentinde yer alan diğer modellerine nazaran hala uygun sayılabilir.

Nissan Juke fiyat listesi: Son fırsat

Japonya merkezli otomotiv devi Nissan, modelin satışlarını yükseltmek açısından geniş sayılabilecek bir donanım listesi ile karşımıza çıkıyor. Bu listenin giriş paketinde Tekna olarak isimlendirilen bir donanım var.

Bu noktada ise iki farklı Tekna söz konusu: Bunlardan ilki düz vites olanı, diğeri ise otomatik versiyonu. Firma manuel vitesli versiyonun fiyatını 641.300 TL olarak belirlerken, otomatik seçenek için 735.000 TL’lik bir fiyat etiketi koymuş.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post