X

Nissan Juke fiyatları resmen uçtu

Japonya merkezli üretici Nissan da modaya uyarak fiyatlarını güncelleyen markalar kervanına katıldı. Şirketin zamları ilk olarak tabii ki de popüler modeli Nissan Juke üzerinde ortaya çıktı. B sınıfı bir SUV modeli olan Juke, 2020 yılında makyajlanmış ve tamamen yeni bir tasarım çizgisiyle karşımıza çıkmıştı. Zaman içerisinde aracın pek çok defa zam aldığını gördük ve bugünlere kadar geldik.

Nissan Juke fiyatları resmen uçtu

Gelinen noktada ise Nissan Juke fiyatları bizleri biraz üzüyor. Baz donanım seviyesinde 115 beygir güç üretebilen 1.0 litrelik benzinli bir motor ile gelen araçta bu motora manuel şanzıman eşlik ediyor. Fakat giriş seviyesinde manuel şanzıman yer almasına rağmen fiyat hiç de uygun gibi durmuyor. Nissan Juke hali hazırda 445.300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eğer manuel yerine otomatik vitese sahip bir Juke istiyorum diyorsanız ödemeniz gereken bedel 525.800 TL oluyor. Tabii bu en ucuz otomatik şanzımanlı donanımın fiyatı.

Donanımı yükseltmek isteyenlerin ödemesi gereken fiyatlar daha da artıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post